3.1.2018

frøylandin viola-kahvikupit ja muita ihania kirppislöytöjä

Minun oli tarkoitus suunnata kävelylle metsään, mutta kummasti jalat veivätkin luontoretken sijaan pienelle kirppiskierrokselle.. ja hyvä niin, sillä tein muutaman oikein kivan löydön! :-) Muovisen kukkalautasen pohjassa lukee "Melamin" ja "Made in Sweden", hintaa sillä oli kolmisen euroa. Googlettelemalla löysin samanlaisia keltaisina ja oransseina versioina - osuisipa sellaiset joskus kohdalle kirppiksellä tämän ruskean kavereiksi! En tiedä, onko tämä lautanen oikeasti vanha vaiko vain retrohenkistä uustuotantoa, mutta ihana löytö se on joka tapauksessa.

Punaoranssi pirteä kahvikuppi maksoi euron ja on Staffordshire Potteries Ltd:n valmistama. Siniset kukkakupit puolestaan ovat Rolf Frøylandin norjalaiselle Stavangerflintille suunnittelemaa Viola-sarjaa (tietääkseni 50-luvulta), ja vaikka kuppien lasite onkin päässyt halkeilemaan melko pahasti, kolmen euron yhteishinta houkutteli pelastamaan kupit kirpparin hyllystä. Jokin noissa kukkakuvioissa vaan viehättää, minusta nämä ovat mielettömän kauniit! Kuvaustaustana käyttämäni oranssi nojatuolikin on muuten SPR:n Kontista kotiin kannettu kirppislöytö ja lempparihuonekaluni, siitä kenties joskus lisää. 

Edellisenä päivänä kävin kurkkaamassa myös Fidan tarjonnan, ja ostin neljällä eurolla upean oranssia ja keltaista hehkuvan verhon. Toistaiseksi laitoin sen makuuhuoneen ikkunaan, vaikkei se siihen ehkä aivan täydellisesti sovikaan, mutta verho kirkkaine väreineen tuo niin hyvän mielen, että on kiva ihastella sitä ikkunassa. Väri ja kuvio ovat niin pirteät ja aurinkoiset ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :-)