24.1.2018

grattis på födelsedagen

Vietin tämän luennoista vapaan aamun hiiiiiitaan teehetken merkeissä syntymäpäiväni kunniaksi. On kyllä rauhalliset juhlimiset nykyään! Viikonloppuna tosin juhlistetaan jollain tapaa kavereiden kanssa paremmalla ajalla. Piti muuten oikein toden teolla vähän aikaa sitten pohtia, että montakos vuotta mää nyt täytänkään tällä kertaa, arpominen 22 ja 23 vuoden välillä oli kova, mutta lopulta päädyin kahteenkymmeneenkahteen. 

Nuo vaaleanpunaiset Prinsessa-nonparellikeksit ovat heikkouteni, iästä viis :-D 

Varsinkin näin talvisin olen pukeutumisen suhteen äärettömän mukavuudenhaluinen, ja vilukissana vaatteiden lämpimyys on ykkösjuttu. Lisäksi jos päivän agendana on vaan luennoilla istuminen, niin pukeutumiseen tulee tosi harvoin panostettua. Tänään kuitenkin vanhenemisen kunniaksi laitoin päälleni tuon eilen esittelemäni ruutuhameen, joka sopii ihanasti smaragdinvihreän pooloneuleen kaveriksi. Mulla on tällä hetkellä tuohon väriin samanlainen kummallinen himo kuin ruutukuvioihin...
Kädessä mulla on ihan aina isältä 18-vuotislahjaksi saatu kello, olo on aivan orpo ilman sitä! Hyvän valinnan tein silloin neljä vuotta sitten, kun tuossa kellossa on jotenkin sellaista kivaa vintage-fiilistä, jota nykyään haluaisin tyyliini. Tuo toinen koru on äitini saama ylioppilaslahja vuodelta 1984, niin sievä ja siro. Korviin laitoin vielä killumaan kultarenkaat, jotka ovat alun perin kuuluneet äidinäidinäidilleni, eli melko vanhoista koruista on kyse. Niitä varjelen huolella, etteivät ne vain huku mihinkään ♥ Jaksaispa aina olla näin hienona, tunnen itseni ihan joksikin 60-luvun mimmiksi tässä tyylissä!  :-D

Ihanaa keskiviikkoa! :-) 

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea vaan! :) Mulla on kaikkein useimmin (nytkin) korvissa äidin ensimmäiset korvakorut, kultaiset pienet ruusut, keskellä joku korukivi. Täydelliset arkikorvikset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oi, kuulostaa tosi kauniilta korviksilta! <3

   Poista
 2. Kaunis ja ajaton kello, ajattelin ensin, että olet varmaan ostanut sen jostain vintage-liikkeestä. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Olisin silloin 18-veenä hyvinkin voinut haluta hankkia jonkin kamalan blingbling-kellonkin, joten täytyy kyllä kiittää itseäni tästä klassisesta valinnasta :D Todellakin, sana ajaton kuvaa tuota kelloa hyvin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :-)