1.2.2018

arabian heiliä ja retropussukka

Keskiviikko on tällä hetkellä vakiokirppistelypäiväni, koska tykkään käydä kirppiksillä heti aamupäivällä ja mieluusti arkipäivisin, koska viikonloppuisin vallitseva tungos vie mielestäni hohdon rauhallisista kirppishetkistä. Tällä kertaa löysin violettikuvioiset Arabian Heili-kermakon ja -sokerikon, jotka molemmat myytiin samassa paketissa. Ihastuin kovasti tuohon kauniiseen kuvioon ja olin jo kiikuttamassa näitä kassalle, mutta petyin huomatessani, että sokerikossa oli jonkin verran pieniä kolhuja ja päätin jättää astiat hyllyyn. Kerkesin välissä jo käväisemään viereiselläkin kirpparilla, mutta nätit astiat pyörivät edelleen mielessäni ja kipitin äkkiä takaisin ostamaan nämä kuitenkin. Oli sellainen fiilis, että ostamatta jättäminen jäisi kuitenkin harmittamaan. Kermakko oli kuitenkin priimakunnossa ja olisin voinut maksaa astioiden yhteishinnan pelkästään siitäkin, joten päätin olla välittämättä sokerikon riskuista. Sokerikko on kuitenkin mielestäni tosi kaunis ja pääsee  meillä käyttöön, joten eipä niillä kolhuilla kai niin väliä. 


Lisäksi viime perjantaina käväisin pikaisesti Vatasella, ja ostin supersöpön pienen retropussukan kolmella eurolla. En voi vastustaa värikkäitä kukkakuoseja! Olen yrittänyt sisustaa kylppäriä vihreällä ja keltaisella, joten tämä päätyy kosmetiikkapussukaksi ja sopii kylppärin hyllylle kivasti. Nyt pussukkaan päätyi perjantaina Glitteristä ostamiani hiusjuttuja. Haluaisin opetella tekemään jonkinlaisia vintage-henkisiä kampauksia, joten piti käydä täydentämässä hiustarvikevarastoa. Toistaiseksi ostin kuultavan ruskean ohuen hiuspannan ja saman värisen hainhammasklipsin sekä kaksi volyymityynyä hiusten kohottamiseen - saas nähdä, kuinka pitkälle niillä päästään. Haaveilen myös papiljottien kokeilemisesta, mutta sellaiset tarrapintaiset olen kerran sotkenut hiuksiini niin pahasti, että ihan vähään aikaan en ole sellaisten kanssa leikkimässä uudestaan :-D Pitäisi siis löytää sellaiset muovipinneillä kiinnitettävät jostain.


Onko teillä vakkarikirppispäiviä ja ootteko tehneet löytöjä viime aikoina? :-) 

4 kommenttia:

 1. Kyllä kummasti kasvaa jälleen himo päästä kirppiksille sun postauksia lukiessa😄
  Miten teetkin aina näin ihania löytöjä, sulla on selkeästi silmää bongata kaikki parhaat jutut, kun itsestäni tuntuu etten löydä koskaan mitään kivaa😅 Ei ole kyllä harmittavan pitkään aikaan tullut lähdettyä käymään kirppareilla mutta josko seuraavalla kerralla löytäisikin jotain kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mää varmaan nysvään siellä hyllyjen välissä aina niin kauan, että väkisinkin löytyy jotain kivaa :-D Mutta hei me mietittiin just kahvilakerhoporukalla, että ois kiva käydä taas joskus yhdessä kirppiskierroksella! Maaritilla on auto, niin vois kätevästi käydä esim. Mammuttitorillakin vaikka se onkin vähän kauempana.. :-)

   Poista
 2. Söpöjä retrojuttuja! :) Ite aika vähän käyn kirppiksellä, kun se pöly, jota väkisinkin kirppiksillä on, saa kurkun karheaksi ihan parissa minuutissa... Mutta joskus on kiva käydä, ja jotain pientä kivaa joskus löytyykin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Voi, harmi kuulla, kirppiksillä tosiaan on usein väistämättä enemmän tai vähemmän pölyistä kun tekstiilejäkin kulkee edestakaisin niin paljon yms. :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! :-)