4.3.2018

2-vee viikarin neulottu tupsupipo


Tämä pipo ei tällaisena peruskäsityönä varmaankaan olisi monelle käsityöbloggaajalle edes oman postauksen arvoinen, mutta minä olen tästä aivan riemuissani  - tämä on nimittäin ensimmäinen neulomani pipo koskaan, joten kyllähän se nyt täytyy esitellä! Neulomisen opetteleminen siis etenee oikein mainiosti, ja villasukkaa ja pipoa pukkaa. ;) Neuloin tämän pipon pian kaksivuotiaalle siskonpojalleni Miksulle, jonka päänympärystä minulla ei ollut tiedossa, joten päätin kokeilla onneani ja valikoin ohjeeksi aikuisille tarkoitetun Novitan syto-myssyn ohjeen, jonka toteutin yhtä kokoa pienemmillä puikoilla ja hieman ohjeessa käytettyä lankaa ohuemmalla vaaleanharmaalla Sisu-langalla. Viimeistelin pipon pirteänkeltaisella tupsulla, ja lopputulos oli onneksi juuri pikkuviikarin päähän sopiva. Olin toivonut, että olisin saanut räpsäistyä Miksusta pipopäisen kuvan blogia varten, mutta herra oli opetettu niin hyville tavoille, ettei pipo päässä sopinut olla sisällä, vaan se piti heti nykiä pois päästä :D Ulos mennessä pipo kyllä kelpasi, ja toivottavasti lämmitti pakkasella! 

2 kommenttia:

  1. Suloinen pipo! :) Min täytyy tunnustaa, että olen elämäni aikana neulonut yhden ainoan pipon. :D On ollut hyviä ostopipoja, ja toisaalta en voi pitää villalangasta tehtyä pipoa tai huivia, joten siksikin on jäänyt. Mutta pitäis varmaan joskus tehdä, ihan periaatteesta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! :) Voithan tehdä pipoja lahjaksi, jos joku sopiva lahjottava löytyy, mutta sun tekemät sukat onkin niin upeita, että huomaa, että olet keskittynyt niihin ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :-)