24.3.2018

sisustamista opiskelijabudjetilla: eteisen piristys 0,20 €:lla

Minulla on paha tapa kiinnittää huomioni ihan muualle silloin, kun nenän pitäisi olla tiukasti kiinni tenttimatskuissa. Tällä kertaa katseeni alkoi harhailla eteisen tyhjälle, tylsän harmaalle seinälle... harmaa on ehkä inhokkivärini, ja sitähän tässä kämpässä muuten riittää niin seinissä, ovissa, kaapeissa,  ikkunanpuitteissa, listoissa kuin lattiassakin. Sitten joskus, kun on varaa muuttaa tästä, en varmasti halua kämppääni tasan yhtään harmaata :D Olen varma, että jos edes seinät olisivat valkoiset, niin tämä luukku olisi heti pirteämmän ja valoisamman näköinen! 
Noh, tuolle eteisen seinälle ei tietenkään voi laittaa tauluja, koska eteisen ovi aukeaisi niitä päin, mutta muistin kierrätyskeskuksesta askartelujuttuja varten ostamani vanhan Muumi-seinäkalenterin. Hintaa kalenterilla oli 20 senttiä, eli ei ollut hinnalla pilattu :) 


Kiinnitin kalenterin kivoimmat kuvat seinälle kaksipuolisella teipillä. Saa nähdä, miten ne pysyvät kiinni - toistaiseksi hyvin, mutta jos kuvat alkavat tippumaan seinältä, niin kokeilen sellaista jämäkämpää kaksipuoleista teippiä, jolla voi kuulemma kiinnittää kevyitä taulujakin seinille. Tuli muuten ihan järkyttävästi muoviroskaa siitä kaksipuolisesta teipistä! Harmi, että se on niin kätevää askartelujutuissa eikä sitä voi aina oikein korvata millään vähemmän roskaavalla vaihtoehdolla. 


Lopputulos on mielestäni tosi kiva, ei yhtään harmita, että tenttiinluku jäi hetkeksi vähän sivummalle. Nämä mustavalkoiset muumikuvat ovat kyllä suosikkejani - ei voi kuin ihailla Janssonin taiteilijanlahjoja! Kalenterissa oli myös värikkäitä kuvia, mutta ne saavat jääd odottelemaan jotain toista projektia. Sellainen superhalpa ja nopea eteisen piristys, mitäs te tykkäätte? :) 

5 kommenttia:

 1. ihana sisustus, ihanat muumit.

  VastaaPoista
 2. Harmaa on taas yksi omista suosikeista (siis rauhallisemmista väreistä, muutenhan lähdetään liikkeelle oranssista yms.). :D Tosin liika on liikaa, en nyt ihan joka huoneeseen ja seinään laittaisi. Vanhoja kalentereita olen joskus itsekin käyttänyt ihan samaan tarkoitukseen. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva sisustusidea! Muumit toimii aina <3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania muumikuvia:) Muumit on ikisuosikkeja♥ Mukavaa alkavaa kevättä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :-)