12.5.2018

onnittelukortteja eri tekniikoilla


Tein ystävilleni jo vähän etukäteen kortin tuparilahjan kylkeen, vaikka he eivät ole vielä edes päässeet muuttohommiin.. No, ainakin olen kerrankin ajoissa, enkä viime tipassa väkertämässä!  Tästä ei alunperin tosin pitänyt edes tulla korttia, kunhan vain lähdin huvikseni askartelemaan, ja matkan varrella työstä tulikin kortti. Taas kerran pitää todeta, että itse tekemisessä on parasta se, että suunnitelmat voivat muuttua matkan varrella koko ajan, ja ikinä ei varmuudella tiedä lopputulosta. :) Minusta tästä tuli hurjan kaunis, ja värit ovat ainakin itselle mieleiset. Tällaisella tyylillä olisi kiva askarrella enemmänkin, ja heti tuli mieleen, että isommassa koossa tällaisen työn voisi kehystää tauluksikin. Ainakin meille passaisi sellainen!


Materiaaleina käytin ihan vain Lidlin värikkäitä papereita, vanhaa lehteä, kultaista akryylimaalia, muutamaa Promarkeria, valkoista geelikynää ja liimaa. Tämä kortti toimii itsellekin hyvänä muistutuksena siitä, että todella yksinkertaisistakin materiaaleista voi tehdä kivannäköisiä kortteja, eikä paperiaskarteluun oikeasti tarvi mitään ihmeellisiä välineitä - tietysti olen itse todennyt tämän vasta nyt, kun kaapeissa jo majailee jos jonkinnäköistä tarraa ja teippiä ja die-cutsia ja vaikka mitä muuta. Mutta haluan nyt jakaa tätä ilosanomaa siitä, että perusjutuilla oikeasti pääsee pitkälle! Minä ehkä huumaannuin liikaa Facebookin kalenteri- ja paperiaskarteluryhmien ostomaniaan, ja ajattelin, että hienoja juttuja ei voi tehdä ilman erikoisia tarvikkeita. Olinpahan kyllä pahasti väärässä :)

Tein myös äitienpäiväkortteja ihan minimaalisilla materiaaleilla. Ei niihin tarvittu muuta kuin papereita ja muutama tussi:Kannattaa muuten ottaa seurantaan Sunnuntaijuttujen Instagram-tili @sunnuntaijuttuja, päivitän sinne aina ensimmäisenä kaikki pienemmätkin projektit, kuten nämä korttiaskartelut.

Mutta hei, aurinkoista lauantaita ihanat lukijat! Mää ainakin suuntaan metsään tai järven rantaan nauttimaan kesästä - kai sen nyt saa jo sanoa ääneen, kesä on täällä :D Palautin tänään vihdoin kandinikin, joten nyt mulla ei hetkeen ole muita velvollisuuksia kuin kesäfiilistely. 💕

2 kommenttia:

  1. Suloisia kortteja. Onnittelut kandin valmistumisesta! <3 Sitten vaan ansaitusti kesälaitumille. ;) Miullaki alko parin viikon loma nyt ennen töiden alkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Todellakin, nyt on kyllä sellainen fiilis, että oon ansainnutkin vähän rentoutumista! :D Ihanaa lomaa sulle! <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :-)