1.5.2018

taulu siskonpojalle

Ihanaa toukokuuta! Olen odottanut toukokuuta kovin: se tulee olemaan kiireinen, mutta ehdottomasti hyvällä tavalla! Tiedossa on muun muassa kivoja reissuja, huonepakopeliä (uusi addiktioni) ja kuun lopussa vielä matka Kroatiaan. Mun toukokuu alkoikin railakkaissa merkeissä, kun pääsin ensimmäistä kertaa viettämään opiskelijavappua Joensuussa. Aikaisempina keväinä olen nimittäin aina ollut vapun aikaan jo muualla töissä. Oma vappuni koostui jätskistä (jota piti syödä Kesäkahvila Rennossa peräti kahdesti.. kohta on kaikki Rennon jätskimaut testattu, vaikka kahvila aukesikin vasta pari päivää sitten :D), auringosta, vappukulkueesta, Ilosaaressa ja kaupungilla hengailusta,  kuoharista, herkuttelusta, superkauniista kevätillasta nauttimisesta, rakoista kantapäissä ja tänään vielä ainejärjestön vappupiknikistä Ilosaaressa. Toivottavasti myös teillä oli mieluinen vappu!Vuodenaikahaasteen kevätpostauksessa esittelin pienen, pastellivärisen Metsän kevät -kanvaasitaulun. Siskoni ihastui tauluun, ja toivoi kaksivuotiaan poikansa huoneeseen samantyylistä taulua valitsemillaan väreillä. Väreiksi valikoitui ihania vihreän ja sinisen sävyjä upouudesta Promarker-setistäni, jota pääsin tämän taulun parissa testailemaan.

Käytin ProMarkereista seuraavia sävyjä:
G637 Mint Green
C247 Turquoise
G267 Bright Green
G756 Lush Green
C917 Denim Blue
Y635 Pear Green

Lisäksi tauluun päätyi Pigman Micron -kuitukärkikyniä, jotain satunnaisia mustia kuitukärkikyniä ja Mujin mustaa geelikynää. 

Ylläolevassa kuvassa taulu on siis meidän makkarissa, ei vielä Miksun huoneessa :) Taulu passaisi kieltämättä hyvin yhteen tuon retrotäkin ja pöytälampunkin kanssa! Taulu on 60 x 50 cm kokoinen, eli aika reilusti isompi kuin se edellinen, koska Miksun huoneessa on niin paljon tyhjää seinätilaa. Tällainen kanvaasitaulu onkin hyvä ratkaisu, kun siskoni asunnossa ei saisi hirveämmin rei'ittää seiniä eli täytyy tyytyä erilaisiin teippi- ja tarrakiinnikkeisiin. Kanvaasitaulu on niin kevyt isommassakin koossa, että se pysyy takuuvarmasti kiinni heppoisemmillakin kiinnitysviritelmillä, ja vaikka Miksu jostain syystä onnistuisi repimään sen seinältä alas, ei kanvaasitaulu tee suurta tuhoa verrattuna painavaan ja särkyvään puu- ja lasikehykseen :D Vaikka pinta onkin piirtämisen suhteen vähän haastavampaa, kanvaasi oli kuitenkin paras vaihtoehto. Ja hintaa tuolla taulupohjalla oli Prismassa jotain kympin pintaan, eli kehyksistä olisi varmaan saanut maksaakin vähän enemmän :) Edullinen ratkaisu!


Kuten edellisessäkin taulussa, tässäkin seikkailee monenlaisia metsäneläimiä. Uusina juttuina tähän tauluun piirtelin siilejä, oravan, hiiren ja pöllön. Omia lemppareitani ovat kenties nuo siilit! 


Mitä pidät taulusta, ja nouseeko joku taulun otuksista lemppariksi? :) 

8 kommenttia:

 1. Ihana taulu tämäkin! <3 :) Tuo jänes on kyllä niin onnellisen näiköin.

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä ihan mielettömän taitava, en vaan lakkaa ihmettelemästä kättesi töitä! 😂

  VastaaPoista
 3. Raikkaan värinen taulu. Kyllä tuo ketunpoika taitaa olla mun suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ketusta nämä mun piirustelut lähtivätkin :)

   Poista
 4. Aivan ihana, pupu on suosikkini! Oletko kenties opiskellut taiteilua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Liiolii! <3 En itse asiassa ole opiskellut taidetta, vaikka haaveissa se onkin.. :) Itsekseen vain säännöllisen epäsäännöllisesti piirustellut, mutta nyt koitan monen vuoden jälkeen herätellä taiteiluhommaa taas käyntiin!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :-)