3.5.2018

virkattu minihylkeenpoikanen

Sain tänään valmiiksi ekan amigurumini ikinä! Vaikka työ onkin ihan minikokoinen, oli tämäkin jäänyt minulle tyypilliseen tapaan lojumaan alati kasvavaan keskeneräisten töiden kasaan.. Tänään kuitenkin päätin pienentää sitä kasaa pikkuisen, ja siispä valmistui minihylje, jonka piti alunperin olla valas :D Nämä postauksen kuvat on muuten otettu makro-objektiivilla, joten hylje on oikeasti hurjan pieni.


Olin tehnyt sarvivalaan vartalon Mollie Makes -lehden numeron 68 ohjeella (esim. täällä kuvia meriaiheisista söpöistä amigurumijutuista, joita kyseisestä lehdestä löytyy). Näin ehkä kuukausi myöhemmin aloin omasta päästä väsäilemään valaalle eviä ja pyrstöä, mutta otuksesta tulikin enemmän hylkeenpoikasen näköinen, ja teinkin sille sitten hylkeen kasvot mustilla siemenhelmillä, kirjontalangalla ja mustalla kangastussilla. Mutta sehän käsitöissä ja itse tekemisessä onkin aika kiehtovaa, kun ikinä ei tiedä lopputuloksesta ;) Ehkä teen sen valaan sitten joskus toiste! 


Minihylkeestä tuli mielestäni niin söpö, että haluan kyllä jatkaa amigurumien parissa! Jospa ne seuraavat sitten valmistuisivatkin vähän nopeammin, eivätkä jäisi lojumaan kuukausiksi :D Madam B.C. -blogin ihanan samaistuttavista ja hauskoistakin epäonnistuneet projektit -postauksista intoutuneena voisinkin postata seuraavaksi tuosta keskeneräisten projektieni loputtomasta suosta. Toisilla on kotona pyykkivuoret, minulla sen sijaan näköjään puolitiehen jääneiden kässäinnostusten vuori! Nuo Madam B.C.:n postaukset ovat muuten jotain, mitä kässäblogeissa olisi kiva nähdä enemmänkin: käsityö- ja askartelubloggaajien toinen toistaan upeampien luomusten seasta on kiva huomata, että aina ei vaan onnistu, ei edes niillä kaikista taitavimmilla. 


Löytyykö lukijoista virkattuihin otuksiin hurahtaneita? Ilmiantakaahan kivoimmat ja söpöimmät amigurumi-ideat ja ohjeet! :) 

4 kommenttia:

  1. Onpa söpö! :) Mie tykkään kanssa lukea niitä juttuja, kun joku on mennyt ihan pieleen. Oli sitten kyse käsitöistä tai jostain muusta. Ei mee aina niin ku Strömsössä! Eikä siinäkään kaikki aina onnistu. :D Itse oon vähän pyöritelly mielessäni semmosta epäonnistumispostausta, mutta en oo saanu sitä vielä järkevään muotoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Voi, sultakin ois tosi kiva lukea epäonnistuneista projekteista :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :-)