1.7.2018

wanhan meijerin kirppis limingassa

Huh, se on jo heinäkuu..!

Viime viikolla teimme vihdoin reissun Limingassa sijaitsevaan kukka- ja eläinpuisto Escurialiin siskonpoikani Miksun kanssa. Myöskin Limingan kirppismahdollisuudet piti tietysti hyödyntää samalla kertaa, ja kävimme kurkkaamassa itsepalvelukirppis Wanhan Meijerin tarjonnan. Olen eksynyt kirppikselle aiemminkin, mutta viime käynnistä on jo niin monta vuotta, että oli kiva käydä virkistämässä muistia.


Wanha Meijeri on brändännyt itsensä "idylliseksi maalaiskirpputoriksi", ja kyllä siellä kieltämättä olikin hieman sellainen erikoinen tunnelma! Kirppiksellä on jonkin verran vuokrapöytiä, joita en itse kokenut niin mielenkiintoisiksi, mutta siellä on myös paljon kirppiksen omaa myyntitavaraa. 


Heti sisään astellessa tuli sellainen fiilis, että huh miten paljon tavaraa! Ei oikein tiennyt mistä aloittaa, kun ympärillä oli niin paljon kaikkea mielenkiintoista. Nämä heti sisäänkäynnin läheltä löytyvät tavarat taitavat olla niitä kirppiksen omia myytäviä, ja perältä ja sivuhuoneesta löytyy sitten vuokrapöytiä.


Kirppikseltä löytyi monenlaista: kirppiksen omissa tavaroissa oli niin kirjoja, astioita, koriste-esineitä, lehtiä, käsityötarvikkeita kuin asusteita. Kaunista ja mielenkiintoista lasitavaraa oli tarjolla erityisen paljon. Vuokrapöydissä oli tavalliseen tapaan paljon perusvaatteita. Poikaystäväni kyllä teki vaatteiden joukosta muutaman hyvän löydön, vaikka vaatteet eivät itseäni niin kiinnostaneetkaan. Aivan uudenveroinen Samsøe & Samsøen harmaa kauluspaita kuudella eurolla oli minusta ehdoton huippulöytö, ja lisäksi löytyi niin-ruma-että-se-on-jo-hieno -henkinen anorakki, jonka poikaystävä ajatteli pukea päälleen Flow-festareille, mikäli huono sää iskee. Näistä ei valitettavasti nyt tullut otettua kuvia, mutta ehkä joskus vielä räpsäisen nekin muistikortille!


Nättejä Ebba Masalinin opetustaulujakin löytyi jonkin verran, tosin hinnat olivat näille tyypillisesti aika suolaisia varsinkin kuntoon nähden. 


Vuokrapöytien puoli ei ollut hirveän houkuttelevan näköinen, mutta siskoni bongasi pöydistä kivoja vaatteita Miksulle. Tietty se houkuttelevuuskin liittyy aina siihen, mitä itse kukin on etsimässä!


Tämä kissakoristearmeija herätti hilpeyttä. :D Osa on tosi symppiksen näköisiä, osa suorastaan pelottavia!


Astioita oli aseteltu hyllyihin kauniisti värien perusteella.


Kirppis oli kaikessa runsaudensarvimaisuudessaan kuitenkin siisti ja viihtyisä. Henkilökunta oli erityisen ystävällistä, ja jostain syystä saatiin kassalla vielä alennusta kirppiksen omista tavaroista, kun myyjä pyöristi hinnat alaspäin vaikka emme olleet ryhtyneet tinkimään :D Mielestäni käymisen arvoinen kirpputori, jos Liminkaan sattuu olemaan asiaa! En oikein osaa kommentoida esimerkiksi lasitavaran hintatasoa, mutta koska niin paljon myyntitavaraa on kirppiksen omistuksessa, niin luulisi että hinnoista voipi tuolla neuvotellakin. ;) Itse en kirppikseltä ostanut muuta kuin mintunvihreän pikkulaukun, jonka joko pidän itse tai annan poikaystävän siskolle, joka myöskin on hulluna mintunvihreään, saapa nähdä!

Wanha Meijeri sijaitsee osoitteessa Meijerintie 4, 91900 Liminka, ja kirppiksen nettisivut aukioloaikoineen löydät tämän linkin takaa.

5 kommenttia:

 1. kiva tarina mutta haluan kysyä mistä päättelet että on kirppiksen omistukseessa,80% tavaroista on asiakkaiden omistuksessa

  VastaaPoista
 2. ja hirveän positiivinen juttu,yritetään jatkaa samalla meiningillä

  VastaaPoista
 3. tavarat on hinnoiteltu noin puoleen yleisestä nettihintatasosta

  VastaaPoista
 4. Heippa Jouni! Ajattelin osan tavaroista, kuten vitriinissä olevien astioiden, olevan kirppiksen omistuksessa, koska en huomannut niissä pöytänumeroita merkittynä tms. :) Teidän kirppiksellä on kiva käydä!

  VastaaPoista
 5. Kiva ja käykää ehdottomasti,kiva lukea positiivisia juttuja koska yritetään tosissaan pitää edes jotain Limingassa jäljellä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :-)